Att våga ta steget rätt in i myrstacken...

/ Permalink / 2
Ja, precis så känns det! Det kryper redan i mig, fingrarna darrar lite lätt över tangenterna och tankarna är liksom inte riktigt här och nu, utan mer någon helt annanstans!
Vad ska folk tycka? Är det intressant nog? SKA jag ens bry mig om vad andra tycker? Eller ska jag gå min egen väg? 
 
 
Fotograf: Ida Gustavsson
 
 
 Ja, precis såhär går mina tankar över att ge mig in i den redan smockfulla bloggvärlden! 
Många bloggar för sin egen skull, som en sorts dagbok. Några har bloggen som ett levebröd, medan väldigt många hamnar någonstans därimellan. 
Vad är då mina tankar med denna blogg?
 
 
 
 
 
 
Man ska drömma stort, eller hur?! ;-)
Ett av mina mål är att få människor inspirerade och våga använda mer färg i sin inredning. 
Dels för att jag genom egna erfarenheter, vet att färg påverkar oss enormt mycket. Det finns det dessutom mängder av studier gjorda på. (min egen historia kommer jag dela med mig av längre fram)
Men framförallt för att jag inser att det finns så otroligt många människor där ute, som gärna vill ha mer färg i sina hem, men är livrädda för att prova för att dom helt enkelt inte har kunskapen. 
Det här vill jag försöka ändra på! 
 
 
Fotograf: Rebecca Martyn 
 
Jag har såklart mer tankar och mål med min blogg än färglära. 
Ni kommer få ta del av mycket från mitt hem, både personliga och mindre personliga ämnen. 
Då vi har en flytt framför oss, så kommer ni såklart även få hänga med på när jag inreder vårt nya boende, renoveringar och en hel del diy tips! 
Såklart även mycket inspirationsbilder, men kanske inte så många av den färglösa sorten (de bilderna finns det en uppsjö av ändå) 
Tips på köpställen och kanske några tävlingar. 
 
Har ni några önskemål om innehåll, så tveka inte att framföra dom! 
 
Jag hoppas ni kommer trivas här inne, och skulle bli jätteglad om ni ville lämna ett litet avtryck innan ni går vidare, om vad ni tycker om upplägget, designen eller bara säga hej :-) 
 
 
Med värme 
/C
 
#1 - - Lisa Mill :

Men va kul att få läsa och följa dig på blogg med :) Kram kram

Svar: Men tack snälla!! Hoppas allt är bra med er ;-) Kram
Christine Cambring

#2 - - Anonym:

Så kul att läsa och få veta mer om dig! Vi flyttade till ett hus i september förra året och här är det knall-lila kakel i köket, med en tillhörande lilamålad vägg.. första intrycket: den ska bort! Men faktiskt.. börjar vänja mig, börjar acceptera det. Och nu, efter att ha läst några av inläggen här: kanske till och med börjar gilla det. :) tack! Tack för dina inspirerande ord och bilder här och alla härliga bilder på instagram! Fram för mer färg! ❤

Svar: Men vad kul att höra😍 Tack för de otroligt fina och värmande orden🙏🏼 Och vad glad jag blir att höra att du vill ha mer färg👌 Stor kram och tack för att du skrev!!
/C
Christine Cambring

Till top