Jag går min egen väg!

Hemma hos oss / Permalink / 1
Jag lär få hela Sveriges stylist elit emot mig nu, MEN faktum är att många gånger blir det perfekta, stilfulla tillrättalagda fruktansvärt tråkigt. Iallafall i mina ögon! 
Kanske är det min personlighet som speglar sig i det jag gör, så är det säkert. För själv är jag rätt otillrättalagd och frispråkig- på både gott och ont såklart :-) 
Det jag försöker skapa när jag stylar, är det oväntade. Att det finns något som fångar ögat, det behöver inte vara vackert, kanske inte ens snyggt alla gånger....men jag har iallafall fått en reaktion och något beskådaren minns. 
 
Foto: Husnummertjugo
 
Bilden föreställer vårt kök i huset som vi sålde förra sommaren. Allt är i stort sett nedpackat, därav den tomma stringhyllan. Sommaren var bedrövlig och regnade i stort sett bort, men varför deppa ihop? Sätt in en uppblåsbar palm i köket tillsammans med en flamingo, så blir man väl rätt glad ändå?! Iaf gladare än innan :-P
 
Ok, ur stylingsynpunkt så är väl denna bild inte nåt att ha, men jag ville ändå visa känslan som vi har här hemma.. Livet är alldeles för kort för att ta det allt för allvarligt, och kan man få någon att dra på smilbanden så har jag lyckats. Barnen älskar det, maken...ja han börjar bli precis som jag! Ok, kanske inte lika extrem...haha! Men han har märkt hur stor skillnad det är rent humörmässigt här hemma, sen vi började inreda mer och mer med färg och med en lekfull touch!
 
 
Foto: husnummertjugo
 
 
Vinsterna med mycket färg i inredningen är många, och jag kommer ta upp det mer specifikt senare, men en av de stora är kreativiteten som har ökat! 
En vanlig vardagskväll hemma hos oss kan se ut som bilden ovan.. Ebba som älskar att dansa och sjunga, showar loss med Sture (ja, vi kallar honom så ;-) ) 
Visst kan barnen ibland tycka att vissa saker jag gör är konstiga, men det dröjer inte alltför lång tid efter, så vill dom pyssla ihop liknande saker själva. 
Och från att ha haft svart/vitt i sina rum, så har dom nu gått till betydligt mer färg. Deras färgval i sina rum styr dom över helt själva, där bor dom och där får dom skapa sin egna oas. Sen hjälper vi dom på traven såklart, men helheten är deras egna design. 
 
 
 
Foto: husnummertjugo
 
 
Självklart ser det inte ut såhär när jag stylar åt andra...haha! Nä, då får man tona ner det betydligt för att inte skrämma livet ur stackrarna som bor där. Och det är ju det som är det bästa i stylist och inredningsyrket- man får komma i kontakt med så otroligt många olika stilar och miljöer, knepiga vrår och ytor där man ska få ut det allra bästa för just den familjen/personen som bor där. 
Men här hemma- hos oss, så trivs vi allra bäst när det är lite halvtokigt, sådär glatt och lekfullt! 
 
Vad skulle du vilja förändra hemma hos dig? Eller känner du att du har hittat din oas? Berätta gärna. 
 
 
Med värme
/C
 
 
 
 
 
 
Color, Colour, Colourful, Färg, Färgglatt, Lekfullt, colourfuldesign, färgladahem, vimpel
#1 - - Anncha :

Älskar dina färger man blir glad

Svar: Tack snälla! Jag hoppas kunna inspirera er ;-)
Christine Cambring

Till top