Så gör du en bar av lastpallar

Temafester / Permalink / 1
Då var den avklarad- årets Hawaiifest! 
Och vilken fest sen... den blev verkligen lyckad!!
Så ni som går och funderar på att fixa en riktigt härlig sommarfest el liknande - tveka inte! Så fantastiskt kul att planera och betydligt lättare när man har ett tema att gå efter. 
Här kommer beskrivning på den Tiki bar jag gjorde utav 3 st lastpallar. Denna bar går ju väldans bra att dekorera efter det tema man har, och har man inget särskilt tema så funkar det ju alldeles det med! 
 
Ni behöver alltså 3 europapallar (de lite rejälare och betydligt tyngre, än de andra)
 
 
 
 
 
Jag började med att såga en av pallarna längs med, då den blev lite väl djup som barskiva. Detta är alltså den del man lägger ovanpå som bardisk. 
 
 
Sen satte jag ihop de andra två på detta sätt. Vet inte vad detta kallas, men det finns säkert ett passande fint namn för detta smarta "ihopsättningsband" man klipper i önskad längd. Här står pallarna i liggande format, och för att det inte ska bli för lågt, så lägger jag den 3:e delen ovanpå, på det sättet blir det perfekt höjd.
 
 
 
Och för att den ska ligga kvar stadigt så gjorde jag på samma sätt här. 
Svårare än såhär är det inte! Sen kan man om man vill, stötta upp med två "ben" i bakkant om man vill.. 
Sen är det bara att gå loss med valfri utsmyckning. Funkar ju utmärkt att sätta skivor runt om, om man vill måla den. Själv tapetserade jag min.
 
 
Tapeten jag tapetserade med hittar ni här 
Även tapeten bakom på väggen kommer från Rebelwalls
 
 
Här är det färdiga resultatet. 
Jag målade en skiva som jag sedan lade längst upp, så det blev plant och bra! 
 
Har du själv planerat någon tema fest framöver? Skriv gärna och berätta ;-)
 
 
 
Med värme/
C
Bagaren och Kocken, Birthdayparty, Colour, Colourful, Fototapet, Färgglatt, Hawaii, Kalasinspo, Rebel Walls, RiceDK, Tikiparty, färgladahem, hawaii party ideas, hawaii tema, luau party, ricebyrice, sommarfest, summerpartyideas
#1 - - Petra:

Snyggt. Själv har jag sopat loppisar och gjort en tiki bar av av träjalusier. Hade Hawaii fest med jobbet 2015. I år ska vi försöka få till det med vänner en härlig sommardag i sommarstugan. Det är ju så roligt.
Ha en fin onsdag.
Kram Petra

Svar: Ja, jalusi är ju perfekta till det ändamålet !! Visst är det kul?! Jag kommer nog köra fler temafester framöver....får se vad nästa tema blir ;-)

Ha en toppendag du med!
Kramar/C
Christine Cambring

Till top