Höstens bästa tips

Allmänt, Hudvård / Permalink / 0
Jag gör en liten avstickare idag!
Jag vill nämligen inte att ni ska gå miste om dessa produkter från AcasiaScincare 
 
För alla är vi väl överens om att ens hud förtjänar det allra bästa. Den ska stå emot så otroligt mycket varje dag och förtjänar att tas omhand. 
Innan jag testade detta märke, så var min hy en såndär klassisk blandhy. Jag var blank på pannan, näsan och hakan. Jag gick ständigt med en puderdosa i väskan och duttade på var och varannan timme då inget smink i världen tog bort blankheten som uppstod nästan direkt. 
Mina vänner kan nog intyga detta, då min klassiska fråga brukade vara; - Är jag blank? 
Jag skriver "brukade vara".... för så är det inte längre!
 
 
 
I åratal har jag provat produkter för X antal tusenlappar som lovar att ta bort blankheten, och blivit lika besviken varje gång över resultatet. 
Inte visste jag att problemet berodde på att min hy var för torr. Herrejösses, den var ju allt annat än torr tänkte jag. 
Men, min hud överproducerade istället just för att den var så torr. Det var först när jag började använda produkter avsedda för torr hy, som mina problem började bli hanterbara. 
Sen kom jag som sagt i kontakt med detta märke. 
Acasias grundare Anna-Karin Wahlberg, har tillsammans med erfarna kemister på Dr Temts Laboratories i Wien, Österrike tagit fram dessa produkter. Och de kombinerar det bästa från naturen med modern forksning. 
 
Och fungerar gör de!
Iallafall på mig.
När man sen läser alla hyllningar och artiklar om Acasia, så förstår jag att jag inte är ensam. 
 
Min hy har på ca 9 månader blivit betydligt jämnare i både hudton och i rynkväg. Den har fått en balans den har saknat och nu för tiden är det sällan jag ens behöver bättra på sminket. Och behöver jag det, ja då är det sminket det är fel på. För min hy har äntligen kommit till ro!
 
 
De produkter jag använder och som hjälpt mig med detta är dessa:
 
Morgon och kväll efter ansiktstvätt
 

24 H Repair Cream

En fukt- och näringsrik 24h Repair Cream som har en stärkande, lugnande och balanserande effekt på huden under 24 timmar. Förbättrar hudens barriärfunktion samt ger ökad elasticitet och spänst. ACASIA SKINCARE 24h Repair Cream dämpar och lugnar hudirritationer. Passar alla hudtyper och speciellt den känsliga, fuktfattiga huden. Innehåller provitamin B5, rapsolja, jojobaolja, E-vitamin, hyaluronsyra och nyponfröolja.

 

Denna runt ögonen 
 
Till top